Vă așteptăm începând de vineri, 26 iunie, în Parcul Lacul Noua din Brașov să dăm startul unei petreceri autentic românești.

Organizatorii au pregătit în fiecare zi a festivalului zeci de surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Pe copii îi aștepteaptă zilnic  cel mai animat parc de distracții cu topogane gonflabile și bile pe  apă, concursuri cu hidrobicicletele, kinder disco dar și plimbări cu poneii și ateliere de creație în aer  liber.

Organizatorii vor pregăti sâmbătă, dis de dimineață un show culinar ce va consta într-un rotisor gigant  pe care se vor pregăti berbecuți dupa o rețetă tradițională de la stână, serviți apoi spre degustare trecătorilor și participanților din Parcul Lacul Noua.

Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniți atât din frumoasa zonă a Brașovului cât și din alte colţuri ale ţării, vă aşteaptă  în Parcul Lacul Noua, cu produse pe alese. Vă puteţi înfrupta din grătare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere Ciucaș… din belşug!

În plus, comercianţii vă vor oferi cele mai originale cadouri, decoraţiuni și obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).

Iar, pentru ca petrecerea sa fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele: Fly Project, Proconsul, Aurel Tămaș, dar și formații locale îndrăgite de toți brașovenii: Formația Atomic, Trupa 6, Pacific, Rozmarin, Floare de Colț și mulți alții.  

Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Autentic Fest cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, a Partenerului Oficial Ciucaș, Sponsorului Oficial Jidvei, partenerilor media: Radio Brașov, Super FM, Zile și Nopți, Wigo.

Parteneri eveniment: Selgros, Sergiana, LeFruMarin, Palmyra Events, Prosoft, Crenvurștilă, Alpin57 Lux, Lyca Mobile, Karoly, Aha Ultra Lounge, Jagermaister, Silnef Security, Brutăria Genica, Familia Cățean, Juni Brașovecheni etc.

Vă așteptăm cu drag și voie bună din 26 iunie și până duminică, 28 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here