Piața Volantă – România Autentică
SAPTAMANA VINULUI SI COZONACULUI
De vineri pana duminica, 8 – 10 Aprilie, Parcul IOR, Biserica de lemn Maramureșană
SUB SLOGANUL „DULCE OSPETIE”, WEEKENDUL ACESTA, INCEPAND DE VINERI PANA DUMINICA, VA INVITAM SA DEGUSTATI SI SA ALEGETI CELE MAI ALESE VINURI PENTRU SARBATOAREA DE FLORII SI PENTRU MASA DE PASTE, IMPREUNA CU CEI MAI GUSTOSI SI SAVUROSI COZONACI TRADITIONALI DIN BUCOVINA.
INAINTE DE MARILE SARBATORI, SARBATOAREA FLORIILOR SI SARBATORILE PASCALE, PUTETI FACE COMENZI DIRECT DE LA CEI MAI RENUMITI PRODUCATORI DIN PARCUL IOR. NU VOR LIPSI PASCA IN DIFERITE SORTIMENTE, PRAJITURI DE CASA PENTRU O MASA CAT MAI IMBELSUGATA SI PRODUSELE TRADITIONALE, TOATE PREPARATE CE CONȚIN INGREDIENTE 100% NATURALE.
AVETI DE ALES DIN MULTELE SORTIMENTE DE VINURI DIN VRANCEA:
Feteasca cu Riesling, Merlot cu Fetească, Otonel, Capsunica, Hamburg tamaios, Riesling cu Aligotei, Merlot si Zaibăr.
PIATA VOLANTA România Autentică VA ASTEAPTA CU BRATELE DESCHISE, CU MULTE DELICATESE, TOATE NUMAI BUNE DE PUS PE MASA DE PASTE.
PE LANGA SOIURI EXCEPTIONALE DE VINURI NU VOR LIPSI PALINCA AUTENTICA DE TOATE FELURILE, DE PRUNE, CAISE, PERE SAU PIERSICI, LICHIORURI DE AFINE, CIRESE AMARE, VISINE, LICORI ANGELICE DE TOT FELUL.
PRIMĂVARA ȘI VREMEA FRUMOASĂ NE ÎMBIE SĂ IEȘIM DIN CASĂ, IAR ORGANIZATORII EVENIMENTULUI VIN CU O SOLUȚIE: WEEKENDUL ACESTA PREGATIM MASA DE SARBATOARE CU O SELECȚIE SPECIALĂ DE VINURI, COZONACI SI BUNATATI, DELICII CULINARE NUMAI BUNE DE AȘEZAT PE MASA DE PASTE SI DE FLORII.
VA ASTEPTAM SI CU PREPARATE DIN BUCĂTĂRIA TRADIȚIONALĂ ROMÂNEASCĂ, TRUFANDALE ALE PRIMĂVERII, ATÂT DE POST CÂT ȘI DE DULCE, PREGĂTITE ÎN ZECI DE REȚETE DELICIOASE, GATA SĂ CUCEREASCĂ GUSTURILE BUCUREȘTENILOR, WEEKEND-UL ACESTA ÎN PARCUL IOR DIN CAPITALĂ, LÂNGĂ BISERICA DE LEMN MARAMUREȘEANĂ.
CEI CARE NU SI-AU FACUT ALTE PLANURI, POT VENI SA SE RASFETE CU DELICIOASE PREPARATE LA GRATAR, FRIPTURI DIN CARNURI AROMATE SI MANCARURI LA CEAUN, PREPARATE PREGATITE DE MAESTRI BUCATARI CE VOR INCINGE GRATARELE DE LA PRIMELE ORE ALE DIMINETII SI PE CARE VOR PERPELI: SUTE DE MITITEI, FRIGARUI SI PASTRAMA AROMATA, GĂTITA ÎN TOATE FORMELE – PASTRAMA DE BERBECUT LA GRATAR, PASTRAMA DE OAIE LA CEAUN, COTLETE DE BERBECUȚ LA GRĂTAR, PASTRAMA ÎN BERE LA TIGAIE, PASTRAMA FRIPTĂ-N JAR, CÂRNAȚI DE CASĂ TRADIȚIONALI, DIN CARNE DE PORC, VITĂ ȘI OAIE, CÂRNAȚI SI CARNE LA GARNIȚĂ, MITITEI, COSTIȚE ȘI CIOLANE, AFUMĂTURI, MUȘCHIULEȚI ȘI BRÂNZETURI DE TOATE FELURILE, DE LA CELE TRADIȚIONALE LA CELE FINE, CA SĂ FIE PE GUSTUL TUTUROR.
NU VOR LIPSI DESERTURILE SAVUROASE, COZONACI ȘI PLĂCINTE MOLDOVENEȘTI, POALE-N BRÂU ȘI ALIVENCI, PLĂCINTE BOIEREȘTI, PLĂCINTE ARDELENEȘTI ȘI PLĂCINTE MUNTENEȘTI, PLĂCINTE DOBROGENE, PLĂCINTE-N FOI DULCI SAU SĂRATE, CHEESCAKE ȘI PRĂJITURI CU FRUCTE, TURTE DULCI PENTRU CEI MICI, LANGOȘI, GOGOȘI ȘI CLĂTITE, TOATE PREPARATE CE CONȚIN INGREDIENTE 100% NATURALE.
PENTRU CEI CARE RESPECTA CU STRICTETE ZILELE DE POST, VA ASTEPTAM SA DEGUSTATI COZONACII DE POST,IMPREUNA CU O MULTITUDINE DE DULCIURI SAUROASE DE POST- PRAJITURI CU NUCA, TURTA DULCE, SALAM DE BISCUITI, PRAJITURA CU SUSAN, CU MORCOVI, PLACINTE CU DOVLEAC, CU MERE, DAR SI TOCANITE GUSTOASE DE POST, PLĂCINTE CU LOBODĂ,SPANAC ȘI VARZĂ, TIGĂI PICANTE ȘI AROMATE, CU ROȘII, DOVLECEI,VINETE ȘI ARDEI IUȚI, FASOLE BĂTUTĂ ȘI IAHNIE DE FASOLE, MÂNCĂRURI DIN OREZ CU LEGUME,VARZĂ CĂLITĂ,TOCĂNIȚE DE FRUCTE DE MARE, FASOLE LA CAZAN, SĂRMĂLUȚE DE POST ÎN FOI DE VARZĂ, ZACUSCĂ DE VINETE SAU DE GHEBE, SUNT DOAR CATEVA DINTRE PREPARATELE DE POST PE CARE LE PUTEȚI SAVURA.
NU VOR LIPSI NICI STANDURI ȘI ZONE CU FRUCTE, LEGUME, PRODUSE APICOLE, SIROPURI, DULCEȚURI, GEMURI BIO ȘI BĂUTURI TRADIȚIONALE DIN STRUGURI, PRUNE, CAISE, PIERSICI, VIȘINE, GUTUI ȘI PERE.
TIMPUL SE ANUNȚĂ NUMAI BUN PENTRU PETRECERE, ASADAR VĂ AȘTEPTĂM CU MIC, CU MARE, SĂ SERBAM CUM SE CUVINE, ÎN PARCUL IOR DIN CAPITALĂ, LANGA BISERICA DE LEMN MARAMURESEANA, DE VINERI 8 APRILIE, PANA DUMINICA 10 APRILIE !!!