📢Bun venit la cel mai tare eveniment al anului! Echipa Autentic Events este partener în organizarea festivalului gastronomic tradiţional şi contemporan în cadrul evenimentului EXPO MOTOCON de la VIVO Constanța, ce se va desfăşura în perioada 30 iunie – 2 iulie!🗓️
🏍️Evenimentul este dedicate împătimiţilor de motociclete, scutere şi ATV-uri şi gadgeturi din industria moto şi include activităţi diverse, precum şi concerte şi un festival gastronomic autentic. Aici se mută polul distracției al orașului și te așteaptă un festival de mâncare delicioasă și street food de neuitat.
🌮🥩🍔🌭La acest festival gastronomic unic, vei avea ocazia să te bucuri de o gamă variată de preparate culinare pregătite cu pasiune și creativitate. De la mâncăruri tradiționale autentice până la combinații inovatoare și exotice, vei găsi tot ce-ți poți dori. De la burgeri suculenți și tacos picante, până la grătare proaspete și mâncăruri tradiţionale delicioase, există ceva pentru fiecare papilă gustativă.

Standurile pline de delicii culinare inedite vor crea o atmosferă vibrantă și plină de viață. Vei putea vedea cum bucătari talentați gătesc în fața ta, folosind ingrediente proaspete și de calitate. Poți chiar să interacționezi cu aceștia și să-ți pui întrebări despre rețetele lor secrete sau să afli mai multe despre inspirația din spatele preparatelor.
Festivalul nu este doar despre mâncare, ci și despre experiența în sine. 🎼Veți avea parte de muzică live, spectacole și activități distractive pentru toată familia. Pentru a completa experiența, vei putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la beri răcoritoare și vinuri fine, vei găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța.
😛Așadar, pregătește-ți papilele gustative pentru o aventură culinară extraordinară la festivalul EXPO MOTOCON. Vino însetat de mâncare delicioasă, muzică și distracție!
Eveniment va avea loc în parcarea exterioară VIVO! Constanța (Bd.ul Aurel Vlaicu, Nr. 220). Accesul este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here