FAMILY FEST – PARCUL HERĂSTRĂU te invită să trăiești la intensitate maximă zile pline de activități recreative și momente pentru întreaga familie! Festivalul se desfăşoară în Parcul Herăstrău din Capitala, intrarea Charles de Gaulle, în perioada 1 iunie – 5 iunie 2022.
Sărbătorim copiii de toate vârstele într-un week-end prelungit de 5 zile, şi din bucurie pentru vară, copilărie şi weekenduri târzii, ridicăm familia la rang de artă printr-un festival inedit!
Momente relaxante, activităţi în familie, standuri special amenajate cu delicii culinare, proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, cel mai mare și complex parc de distracții şi multe alte surprize inedite dedicate familiei.
Mii de copii, mai mari sau mai mici, sunt invitaţi să guste, fără restricţii, din surprizele dulci pregătite de comercianţi, şi promitem că vor avea de unde alege, întrucât paleta de gusturi va fi foarte variată şi inedită.

Timp de cinci zile vom încinge atmosfera la maxim la Family Fest cu surprize culinare pentru toate vârstele, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, cu preparate savuroase tradiţionale, turtă dulce, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată pe băț. Vă aşteptăm şi cu un TÂRG CU PRODUSE TRADIŢIONALE, în cadrul căruia producătorii vor prezenta o gamă variată de preparate și produse organice şi eco, tradiționale și naturale, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și carnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută natural, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi şi arome!
Vizitatorii se vor putea răsfăţa cu bucate alese, delicioase preparate la grătar, fripturi cu cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun cu nemiluita, preparate pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge și grătarele de la primele ore ale dimineții și pe care vor perpeli: sute de mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu bere… din belșug, dar şi preparate ce fac cinste gustului tradiţional românesc: tocănite gustoase la ceaun, papricaş şi ostropel, tocană de oaie şi sloi, pomana porcului, tocăniţă de berbecuţ, pastramă aromată gătită în toate formele – pastramă de berbecuţ la grătar, pastramă de oaie la ceaun, cotlete de berbecuţ la grătar, pastrama în bere la tigaie, alături de licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere.
Accesul este gratuit, aşa că zic să nu ratăm un weekend LUNG ce se anunţă a fi DELICIOS DE DISTRACTIV!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here