Zile pline de activităţi recreative, delicii culinare, concerte, distracţie la intensitate maximă şi momente pentru întreaga familie la FAMILY FEST TULCEA, începând de joi, 1 iunie şi până luni, 5 iunie, atât în Piaţa Civică din centrul oraşului cât şi la Orăşelul Copiilor de la Lacul Ciuperca.

Standuri special amenajate cu delicii culinare proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, cel mai mare și complex parc de distracții de la Orășelul Copiilor, concerte live cu artişti pentru toate vârstele şi multe alte surprize inedite.

Meşterii bucătari de la Căsuţa Muntenească vor încinge grătarele dis-de-dimineaţă, și vor abunda de bunătăți, iar berea o băgăm la rece de acum şi promitem că va curge din belșug, iar pentru cei mici avem înghețată, turtă dulce, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată pe băț, kurtos kalacs etc!

Festivalul va aduce bucătari și producători din toate colțurile țării, o gamă variată de delicatese, într-un show culinar de excepţie, gata să satisfacă și să surprindă toate gusturile şi poftele vizitatorilor prezenţi.

Demonstrații culinare, show-uri gastronomice live, susținute de bucătari şi producători renumiţi din mai multe zone ale țării, cu sute de kilograme de cărnuri aromate, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar, fripturi, mititei și mâncăruri la ceaun, frigărui și pastramă aromată, o explozie de arome și culori.

Oferta va fi bogată, iar alături de terasele tradiţionale vor fi şi faimoasele plăcinte bucovinene, poale-n brâu, alivenci, cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.

Petrecerea de 1 iunie a copiilor va continua tot weekendul în parcul de distracţii fabulous amenajat la Orăşelul Copiilor de la Lacul Ciuperca, cu trenuleţe, carusele, trambuline, maşinuţe electrice, iar vineri, 2 iunie, Trupa The Sky îi va antrena şi distra cu cele mai interactive jocuri ale copilăriei.

Vreme frumoasă, multe delicii culinare şi un parc de distracţii fabulos… aceasta este rețeta perfectă pentru un weekend reușit la FESTIVALUL FAMILY FEST din Tulcea, Piaţa Civică şi Lacul Ciuperca. Intrarea este liberă!

PROGRAM EVENIMENT:

VINERI, 2 IUNIE

SPECTACOL PENTRU COPII – THE SKY

CONCERT MARIO JOY

 

SÂMBĂTĂ, 3 IUNIE

CONCERT CORTES

CONCERT GABRIELA NASTAS

RO-MANIA

 

DUMINICĂ, 4 IUNIE

CONCERT FLORIN CHILIAN

CONCERT CHARLENE

 

LUNI, 5 IUNIE

GLORYA feat. BALKAN

DENIZ CEM

CONCERT ALIN OPREA (TALISMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here