Prăjit, la grătar sau într-un borş straşnic, cu lămâie, mămăliguță sau usturoi… până la alte preparate mai dichisite PEŞTELE la fi vedeta weekendul acesta în PARCUL IOR, lângă Biserica de lemn Maramureşeană, de vineri, 24 martie şi până duminică, 26 martie, de Sfânta sărbătoare a Bunei Vestiri din Postul Paştelui.

Sute de kilograme de peşte şi alte zeci de sortimentele de peşte şi fructe de mare, proaspete sau în preparate, tradiţionale sau contemporane, salate cu peşte, chiar şi ciorbă şi zacuscă de peşte, toate într-un singur loc – în PARCUL IOR la evenimentul FESTIN CU PEȘTE!

Nu-i așa că deja ți-e poftă de niște mâncăruri de pește? Și cred că e un motiv de bucurie dacă ne gândim că peștele e foarte sănătos pentru noi, aşadar vă invităm la un adevărat festin pescăresc, în aer liber să respiraţi şi să gustaţi sănătate curată: peşte de toate felurile, crap prăjit, somon, păstrăv, ciorbă de peşte, plachie, saramură de peşte, scoici, creveţi, fructe de mare, scrumbie, caracatiţă şi multe alte delicatese. Preparate gătite la faţa locului, proaspete, numai bune de savurat sau de luat acasă, dar şi produse pe bază de peste precum zacusca de peşte, peşte afumat, în saramură sau în salate.

Din simfonia culinară vor face parte şi preparatele pentru gurmanzii ce nu postesc: grătare încinse cu sute de mititei, cârnăciori, costițe și frigărui asezonate cu murături și lipii coapte pe plită, pastramă, tocane cu mămăliguţă, cotlete la grătar, tradiţionale sărmăluţe, plăcinte maramureşene, plăcinte muntenești, veritabilele poale-n brâu moldovenești, plăcinte dobrogene cu brânză, plăcinte și prăjituri cu fructe de sezon, pregătite toate „în văzul lumii”, şi tot aici veţi avea parte de deserturi savuroase, clătite şi gogoşi, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce, dulcețuri și gemuri, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.

Vă aşteptăm cu drag pentru un sfârşit de săptămână savuros la FESTIN CU PEŞTE, ÎN PARCUL IOR, zona Biserica de lemn Maramureşeană, DE VINERI, 24 MARTIE ŞI PÂNĂ DUMINICĂ, 26 MARTIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here