ZIUA NAȚIONALĂ CU BUCATE TRADIȚIONALE COMANDATE ONLINE
Și anul acesta petrecem românește, chiar dacă vremurile ne țin la distanță! Pregătim pentru dumneavoastră începând de sâmbătă 28 noiembrie, ora 10:00, la Restaurant D’ellis de pe Șoseaua Progresu 90 – 100, bucate cu care v-am obișnuit deja și care vă lasă gura apă.
Încingem grătarele și punem la foc de lemne ceaunele pentru regalul culinar: sărmăluțe, ciolan cu fasole și cârnați, bunătăți din carne și pește, pastramă la ceaun, platouri tradiționale, ardei umpluți, salată de beuf, cozonaci și plăcinte de toate felurile, zacuscă și dulcețuri și siropuri, băuturi tradiționale și multe alte bucate alese, bunătăți pe care le vom livra către dumneavoastră cu drag.
Așadar, targulonline.ro își redeschide larg ferestrele online, iar bucatele tradiționale vor ajunge în casele românilor, de data aceasta livrate de echipa noastră la toți cei care doresc să se răsfețe cu bunătățile pe care le găseau în târgurile tradiționale.
Începand de mâine, sâmbătă 28 noiembrie, vom începe pregătirile pt masa de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României. Masa de sărbători va fi astfel la fel de bogată, și va veni prin curier direct la dumneavoastră acasă, din doar câteva click- uri!
Negustorii si-au mutat tarabele în mediul virtual și le găsiti pe targulonline.ro, prima platformă românească unde găsiți produse tradiționale într-o piață online.
Chiar dacă în contextul vremurilor pe care le trăim nu ne permitem să petrecem așa cum ne-am dori bucuria Sărbătorilor, gustul bucatelor ca la mama sau bunica acasă, nu trebuie să lipsească de pe mesele noastre. De acest lucru ne ocupăm noi! Pe targulonline.ro veti găsi produse tradiționale din toate colțurile tării, bunătăți savuroase și delicioase. Asfel, oricând vă puteți umple coșul făcând comanda pe targulonline.ro iar produsele vor veni direct acasă.
Adresa unde ne găsiți preparând bucatele: Restaurant D’ellis de pe Șoseaua Progresu 90 – 100, în incinta complexului Mirano.
Comenzile se pot ridica și din locație.
Vă așteptăm cu drag pe www.targulonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here