Dăm start numărătorii inverse la o nou ediţia a FESTIVALULUI BERII, în Municipiul Mediaş, Piaţa Corneliu Coposu. Acelaşi concept, muzica bună, bere, atmosfera şi dans, într-un weekend deosebit, de vineri, 26 august şi până duminica 28 august.

Ia-ți prietenii cei mai buni, îmbracă-te de festival și pregătește-te de cea mai mare petrecere a anului, pentru că polul distracţiei se muta timp de trei zile la Mediaş! Vă întâmpină energia pozitivă, diverse activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie!
Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mâncăruri delicioase, de notă maximă, bere reece și multăă… în mii de butoaie, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici!!!

Cu scopul de a continua tradiţia şi de a reda atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor atmosfera unui festival contemporan, evenimentul va cuprinde SPECTACOLE MUZICALE pentru toate gusturile, un tezaur de BUNĂTĂȚI CULINARE şi preparate tradiţionale şi un MEGA PARC DE DISTRACŢII!

Peisajul de sărbătoare va cuprinde o selecţie de produse autentice, de gusturi tradiţionale, de savori intense şi neaşteptate, o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De exemplu, produse la grătar şi cărnuri ce se poate frige la jar, de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolata artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării!

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Vineri – 26 august

Recital folcloric cu invitații:

Eugen Mihăilă

Ovidiu Homorodean

Oana Tomoiaga

Ionela Guzic

Iris (Cristi Minculescu)

 

Sâmbătă – 27 august

Recital folcloric cu invitații:

Traian Stoiță

Surorile Daciana şi Suzana Vlad

Iulia Merca

Trupa Dinamic

Antonio Pican

Clubbing Cu Dj Axxy

 

Duminică – 28 august

Recital Folcloric Cu Invitații:

Aurelian Suciu

Ina Todoran

Costel Popă

Ovidiu Furnea

Nicole Cherry

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here