FESTIVALUL DE 1 MAI, FAMILY FEST revine în forță și anul acesta cu mega surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, unde timp de cinci zile vom încinge atmosfera la maxim și ne vom răcori cu bere rece. Vă aşteptăm cu mic cu MARE, începând de joi, 27 aprilie, şi până luni, 1 mai în parcarea de la Shopping City Deva, la cel mai tare eveniment al primăverii!

Show-uri şi surprize pentru toate vârstele, momente de divertisment, show-uri culinare spectaculoase și cel mai mare, frumos şi complex parc de distracţii vă aşteaptă de dimineaţă şi până seara târziu: pistă cu maşinuţe electrice, topogane, carusele, trenuleţe şi multe multe altele.

 Grătarele vor abunda de bunătăți, iar berea o băgăm la rece de acum şi promitem că va curge din belșug, iar pentru cei mici avem înghețată, turtă dulce, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată pe băț, kurtos kalacs etc!

Festivalul va aduce bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o gamă variată de delicatese, într-un show culinar de excepţie, gata să satisfacă și să surprindă toate gusturile şi poftele vizitatorilor prezenţi. Demonstrații culinare, show-uri gastronomice live, susținute de bucătari şi producători renumiţi din mai multe zone din țară cu sute de kilograme de cărnuri aromate, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar, fripturi, mititei și mâncăruri la ceaun, frigărui și pastramă aromată, o explozie de arome și culori, un adevărat spectacol gastronomic!

Oferta va fi bogată, iar alături de terasele tradiţionale vor fi si produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.

Deserturile savuroase nu vor lipsi: cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoşi, gogoşi şi clătite, cu ciocolată şi fructe, îngheţata, sucuri naturale, ciocolată de casă, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi şi arome, ce mai!

Vreme frumoasă, multe delicii culinare şi un parc de distracţii fabulos… aceasta este rețeta perfectă pentru un weekend reușit la FESTIVALUL DE 1 MAI, FAMILY FEST din parcarea Shopping City Deva! Intrarea este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here