Festivalul celei mai frumoase fortărețe medievale din Dobrogea, Cetatea Enisala din Tulcea, va găzdui în week-endul 19 August – 21 August 2022, un eveniment încărcat cu activităţi recreative, manifestări culturale și artistice definitorii pentru Județul Tulcea, spectacole folclorice, concerte extraordinare de muzică pop, rock și folk susținute de artiști consacrați dar și interpreți, formații și ansambluri locale.
Cu scopul de a promova Județul Tulcea, din respect pentru trecut, pentru istorie și pentru poveștile comunității tulcene, vom atrage an de an atât locuitorii cât și turiștii la un eveniment spectaculos: FESTIVALUL ENISALA, ce se va desfășura sub sloganul „UNITATE LA CETATE “.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Tulcea, în parteneriat cu Primăria Comunei Sarichioi și Autentic Events, și reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente culturale care vor avea loc în acest an în județul Tulcea. Trei seri minunate încărcate cu cele mai frumoase apusuri, focuri de artificii și show de lasere și lumini!
Tulcenii și nu numai, sunt invitaţi să ia parte la un FESTIVAL dedicat tuturor categoriilor de vârstă, la un TÂRG TRADIȚIONAL cu standuri special amenajate cu delicii culinare proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată de zahăr, dar și cel mai mare și complex PARC DE DISTRACȚII, alături de multe alte surprize inedite!

Programul concertelor:

Vineri- 19 august 2022:
Ansamblul „Danubius“ Tulcea;
Taraful Marin Alexandru și Lavinia Furtună;
Ionuț Galani;
Millenium;
Vunk;
SHOW DE LASERE.

Sâmbătă- 20 august 2022
Ansamblul „Altona“ Cerna;
Ansamblul „Băbăianca“ Babadag;
Walter Ghicolescu;
Nicolae Voiculeț;
Luminița Anghel;
Cargo;
FOC DE ARTIFICII.

Duminică- 21 august 2022
Ansamblul „Cimbrișor“ Isaccea;
Ansamblul „Landâș – Sarichioi“;
Provincialii;
Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache;
Voltaj;
FOC DE ARTIFICII.

Intrarea la spectacole este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here