🍢 FESTIVALUL FRIGĂRUILOR revine anul acesta pe 📌Bulevardul Basarabia, intrarea de la Parcul Naţional, începând de 🗓️vineri, 23 iunie, şi până duminică, 25 iunie, pentru o nouă ediţia plină de gust şi distracţie!
🍢 Pregătiţi-vă papilele gustative pentru o experienţă culinară de neuitat, un festival excepţional, al gusturilor şi culorilor nenumărate, o poveste a pasiunii pentru cărnurile gătite “ca la carte”. Vă invităm să savurați o varietate de frigărui preparate de bucătari talentați și să descoperiți combinațiile perfecte de arome și gusturi unice.
O adevărată paradă a frigăruilor, preparate pe ţepuşe sau săbii, vor face deliciul publicului, într-un cadru de sărbătoare. Şi pentru că este dezlegare la pește, VEDETELE între miile de frigărui vor fi FRIGĂRUILE CU PEŞTE🐟, zeci de sortimente de peşte garnisite cu legume fel de fel, orânduite neaoş în şirag şi perpelite bine la foc.

Vă vor întâmpina maeştri bucătari îmbrăcaţi în ii tradiţionale româneşti, şi domniţe bucătărese iscusite cu coroniţe împletite din sânziene, aşa cum este tradiţia în SĂRBĂTOAREA SÂNZIENELOR ŞI A IEI, ce vor “defila” în fata vizitatorilor cu un show culinar: mii de frigărui colorate şi înmiresmate din cărnuri fel de fel: frigărui din muşchiuleţ porc, frigărui de pui, berbecuţ, asortate toate cu legume proaspete, 🫑🌶️🍠cu vinete, dovlecei, ardei, ciuperci, ceapa albă sau roşie, după gustul fiecăruia.
Savoarea bucatelor autentice şi gustul tradiţional românesc va fi întregit de preparate inedite şi produse tradiţionale, naturale, din gospodăriile româneşti, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale. O gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege.
🥩🥓🌭🍔🍟🍖Vizitatorii se vor putea răsfăţa cu delicioase preparate la grătar, fripturi și mâncăruri la ceaun, sute de mititei, cârnați din porc, vită și vânat, pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu bere… din belșug dar si deserturi traditionale sau moderne, 🥮🍦🥧🍩plăcinte și alivenci, gogoși, clătite, turtă dlce, înghețată, kurtoș kalacs și multe alte prăjituri cu crème și dulcețuri.
Nu ratați ocazia de a gusta cele mai bune frigărui și de a trăi o experiență gastronomică autentică. Vă așteptăm cu nerăbdare la 🍢Festivalul Frigăruilor, în perioada 23 – 25 iunie, pe Bulevardul Basarabia, intrarea de la Parcul Naţional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here