Avem o veste extraordinară de împărtășit cu voi! Dăm STARTUL TOAMNEI la cel mai tare eveniment – FESTIVALUL TOAMNA CALAFETEANĂ!  În perioada 14 – 17 SEPTEMBRIE vom transforma  Centru Civic din Municipiul Calafat într-un paradis al distracției și al petrecerii pentru întreaga familie.  Aerul va fi încărcat cu un miros dulce de struguri proaspeți  sau dovleci copți, încă de la intrare, veți vedea că totul e colorat în nuanțe de mov și burgund, cu decorațiuni  în formă de ciorchini de struguri, purumb, baloti de paie și butoaie tradiționale.
Festivalul va oferi o experiență de neuitat, într-o atmosferă unică, cu concerte live ale artiștilor preferați, un parc de distracții captivant și o mulțime de concursuri palpitante pentru toată familia.

N-am inventat noi mustul, însă suntem pregătiţi să acceptăm provocarea de a demonstra că facem cel mai gustos must  şi asta pentru că la mustăria amenajată în aer liber în buricul târgului se vor folosi doar struguri adevăraţi, bine copţi, din prima recoltă de struguri de anul acesta.  Punctul de atracție va fi reprezentat de stoarcerea mustului proaspăt chiar sub ochii trecătorilor prin zdrobirea strugurilor cu picioarele, de către fete îmbrăcate în costume populare, acompaniate de muzica populară, aşa cum se făcea rodioară la bunicile noastre… amintiri cu aroma de must…

Vă garantăm un line-up senzațional, cu artiști renumiți care vă vor încânta cu hiturile lor cele mai cunoscute. De la pop, trap, genuri alternative și până la folclor și muzică de petrecere,   veți avea parte de o diversitate muzicală pentru toate gusturile.

Aici se mută polul distracției al orașului și te așteaptă un festival de mâncare delicioasă și street food de neuitat.    Vei avea ocazia să te bucuri de o gamă variată de preparate culinare pregătite cu pasiune și creativitate. De la mâncăruri tradiționale autentice până la combinații inovatoare și exotice, vei găsi tot ce-ți poți dori. De la burgeri suculenți și tacos picante, până la grătare proaspete și mâncăruri tradiţionale delicioase: tocănițe, fripturi, plăcinte bucovinene și sute de “dulcegării”: clătite, gogoși, waffe, înghețată, turtă dulce și mii de jeleuri colorate.

Festivalul nu este doar despre mâncare, ci și despre experiența în sine. Veți avea parte de muzică live, spectacole și activități distractive pentru toată familia. Pentru a completa experiența, vei putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la bere și vinuri fine, vei găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța.

Așadar, pregătește-ți papilele gustative pentru o aventură culinară extraordinară! Invitați-vă prietenii, familia și vecinii și pregătiți-vă să vă distrați într-un mod unic și de neuitat!
Programul concertelor cuprinde:

JOI – 14 SEPTEMBRIE
Doljul în bucate – expoziție culinară
Ansamblul FLORI DE CÂMP din Seaca de Câmp
Ansamblul DRAG DE JOC din Poiana Mare
PETRONELA BÎRSILĂ
ELENA POTÂRCĂ
NICU PALERU
JOHNY ROMANO
Clubbing –  DJ JOSH PATRICK

VINERI – 15 SEPTEMBRIE
Ansamblul ROPOTA din Ciupercenii Noi
Ansamblul ROZELE CALAFATULUI din Calafat
VIVIANA MITITELU
IONUȚ BOSTANGIU
DENIS HILIȚIANU
CARMEN IENCI și TARAFUL
CARMEN DE LA SĂLCIUA
Clubbing – DJ DarkAce

SÂMBĂTĂ – 16 SEPTEMBRIE
Ansamblul ROZELE CALAFATULUI din Calafat
Ansamblul MUGURAȘII OLTULUI din Pleșoi, Olt
MARIAN MEDREGONIU
OLGUȚA BERBEC și REMUS NOVAC
PINKY DANCE
JUNO
Clubbing – DJ JOSH PATRICK

DUMINICĂ – 17 SEPTEMBRIE
Ansamblul CRĂIȚELE din Maglavit
Ansamblul ELEFTERIA din Calafat
MIRELA SURCEL și TARAFUL
MIRELA SCĂUNAȘU
VIOLETA CONSTANTIN
PINKY DANCE
MAHALA RAI BANDA
Clubbing –  DJ DarkAce

Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here