Câştigă un COŞ CU BUNĂTĂŢI în fiecare săptămână la IARMAROCUL CU NOROC din Parcul IOR – lângă Biserica Muramureșeană!

Începând cu lună MARTIE, mai exact din data de 2 martie, vă aşteptăm săptămânal cu comercianţi cu produse tradiţionale româneşti, iar dacă ajungi şi cumperi de acolo, poţi să câştigi un COŞ CU BUNĂTĂŢI, în VALOARE DE 1000 LEI!

Pentru că suntem tineri şi entuziaşti, cu un respect deosebit pentru tradiţia şi cultura românească, mai ales atunci când acestea vin împreună cu o încărcătură preţioasă de poveste şi meşteşug moştenit din străbuni, DEMARĂM ÎN PREMIERĂ campania Iarmarocul cu Noroc!

Cei ce ce trec pragul târgurilor săptămânale ce se desfăşoară în Parcul IOR şi fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la tragerea random ce se va desfăşura în fiecare săptămână duminică seara.

Promitem că vom umple cu pasiune coşul tradiţional cu preparate şi produse „alese pe sprânceană” ce îl vom dărui cu drag câştigătorului în următoarea săptămână.

REGULAMENT: 

* La orice achiție de la un comerciant, vei primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email și numărul de telefon – prin participarea la Campanie, îți oferi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară

* Talonul se va introduce în urna amplasată în cadrul evenimentului

* Câștigătorul se va desemna prin tragere la sorți.

* Extragerea va avea loc duminică seară, în fiecare săptămână, iar premiul se va ridica în următarea săptămână  de la IARMAROCUL CU NOROC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here