Echipa Autentic Events revine în forță şi în Parcul IOR cu festivalurile tematice: mai creativă, mai pregătită şi mai dornică ca oricând să ofere vizitatorilor experienţe culinare inedite şi distracţie! Deschidem altfel seria târgurilor tematice cu FESTIVALUL MERINDELE TOAMNEI, acelaşi concept, muzica bună şi atmosferă de petrecere weekend-ul acesta în PARCUL IOR, de vineri, 2 septembrie, până duminică, 4 septembrie.

Weekend-ul acesta toată bucătăria tradiţional românescă va fi la rang de artă, ciobanul sosit tocmai din Alba va pregăti tot felul de preparate excepţionale de la stână sub ochii trecătorilor: pastramă de berbecuţ la grătar, tocăniţă de berbecuţ la ceaun, pulpe de miel la tava, gulaş de porc, tochitură de porc, frigărui de porc, ciolan presat de porc cu fasole, costiță de porc cu varză călită, pastramă de porc la grătar din pulpă puţin afumată, cârnat de porc tradițional la grătar, cârnat de porc picant tradițional la grătar, virșli de oaie tradiționali la grătar, ceafă de porc la grătar şi multe altele. Toate sunt produse tradiţionale din Ardeal de la Nicolae Ciobanul din Alba Iulia, făcute cu mult suflet şi multă răbdare.

Tot pentru prima ediţie a festivalurilor marca Autentic Events din IOR, vom pregăti primul must al anului, din struguri copţi bine, din prima recoltă a acestui an, şi storşi chiar sub ochii celor pofticioşi şi dornici de un must ca la carte.

Festivalul va aduce în fata vizitatorilor bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o diversitate de plăcinte pregătite atât după rețete tradiționale cât și după rețete inedite din bucătăria modernă, plăcinte în toate formele și pentru toate gusturile, dar şpreparate autentice, tradiţionale, la grătar, fripturi și mâncăruri la ceaun, preparate de maeștri bucătari ce vor încinge grătarele de la primele ore ale dimineții: sute de mititei, cârnați, frigărui și fripturi, toate acestea stropite cu bere… din belșug.

Intrarea este liberă, să aveți poftă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here