Magia iernii continua în Orăşelul Lui Moş Crăciun din Municipiul Galaţi, astfel că weekendul acesta vizitatorii vor fi intâmpinați cu o serie de activităţi interactive pentru copii şi familie, momente artistice, spectacole de colinde şi mult aşteptatul moment al sosirii lui Moş Crăciun.

Vor exista mai multe momente inedite în acest sfârşit de săptămână în Orăşelul lui Moş Crăciun, printre care CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN, în data de 17 decembrie, o paradă pentru sosirea lui Moş Crăciun începând cu ora 15.00, din Strada Brăilei. Moş Crăciun va sosi într-o trăsură trasă de cai, însoţit de alai şi spiriduşi bineînţeles. Spectacolul va continua la Parcul Spicu cu Ceata lui Zâmbilici, teatru pentru copii, animație muzicală, pictură pe față, jocuri și concursuri şi multe altele.

Povestea din Atelierul lui Moş Crăciun continua zilnic, astfel că aici se vor făuri lucruri magice din mânuţele copiilor, diverse decoraţiuni de Crăciun, figurine de ipsos pictate, felicitări, turtă dulce decorată şi multe altele.

Duminică, începând cu ora 11,00, gălăţenii şi nu numai sunt aşteptaţi să ia parte la un SHOW CULINAR DE IGNAT, astfel că priceperea bucătarilor va fi pusă la încercare de sărbătoarea de Ignat, și suntem convinși că vor face față provocării de a pregăti cele mai gustoase preparate tradiționale din porc: pomana porcului, caltaboși, lebăr, șorici, slănină cu boia și alte mirodenii, și multe altele alături de ţuică fiartă şi vin fiert din belşug. Vă asigurăm că nimeni nu va pleaca cu mâna goală sau fără să încerce un preparat gustos după acest show gastronomic.

Să nu uităm nici de concursul de împodobit brazi, jurizarea continuă până duminică în Orăşelul lui Moş Crăciun, şi vă invităm să acordaţi un vot brăduţului preferat.

 

Programul complet al weekendului:

Vineri, 16 decembrie

Începând cu ora 18.00

CEATA LUI ZÂMBILICI – spectacol pentru copii

SEARA DE KARAOKE – cu MC IONUȚ ANDRAȘ

ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN – workshopuri de creație pentru copii

 

SÂMBĂTĂ – 17 decembrie

Ora 15.00 – SOSEȘTE MOȘ CRĂCIUN ÎN ORĂȘEL – CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN

Ora 16.00 – CEATA LUI ZÂMBILICI

– Spectacol de teatru pentru copii, animație muzicală, pictură pe față, jocuri și concursuri

Ora17.30 – THEOMUSIC ACADEMY GALAȚI – BRĂILA

Ora 19.30 – GRUPUL DE COLINDĂTORI „DOR, LIOR DOR” al Școlii de Muzică Populară Românească din București, profesori coordonatori: Narcisa Băleanu și Alin Rusu

ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN – workshopuri de creație pentru copii

 

DUMINICĂ – 18 decembrie

Începând cu ora 11.00

SHOW CULINAR DE IGNAT – tradiții legate de tăierea și prepararea porcului

– Pomană porcului, țuică fiartă și vin fiert din belșug

Spectacolele vor începe la ora 18.00

RECITAL DE COLINDE EStrada Studio by Andreea Ignat

TRUPA ESpecial – X Factor

– Viviana Panait și Alexia Râpă

ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN – workshopuri de creație pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here