Va asteptam si weekendul acesta in cea mai bogata si plina de produse traditionale piata volanta din Capitala, piata „ROMANIA AUTENTICA” din PARCUL IOR!

Raiul bunătăților se va muta weekend de weekend în piata volanta „ROMANIA AUTENTICA” , piata ce își va deschide porțile si weekendul acesta de vineri 07 mai, până duminică 09 mai, unde timp de 3 zile isi vor da mâna vestiti producatori și fermieri cu produse tradiționale românești atestate din diverse zone ale țării.

Credem în gustul și calitatea adevăratelor produse românești, de aceea produsele tradiționale realizate după rețete străvechi, vor fi disponibile în Piața volanta Romania Autentică, piata amenajată in Parcul IOR din Capitala in fiecare weekend, de vineri pana duminica.
Vor fi prezenti producatori cu branzeturi, pastrame si afumaturi, carnati, jamboane, muschiuleti si alte carnuri aromate, produse traditionale romanesti, preparate dupa retete vechi din zonele Maramuresului, a Moldovei, Munteniei si nu numai, sarmalute la ceaun, pastrame, costite, ciolane si alte bunatati stropite cu licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere.
Gospodinele s-au pus deja pe framantat cozonaci fragezi si plini de nuca si rahat, tot la târg veţi putea gusta din vestitele plăcinte munteneşti, veritabilele poale-n brâu moldoveneşti, din plăcintele dobrogene cu brânză, toate preparate ce conţin ingrediente sută la sută naturale şi gătite după cele mai vechi reţete tradiţionale.
Fiind zi de mare sărbătoare, cei care nu și-au făcut inca planuri, pot veni să se răsfețe cu bucate alese, delicioase preparate la grătar, fripturi cu cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun ,preparate pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge și grătarele de la primele ore ale dimineții și pe care vor perpeli pastrama, carnati si costite servite cu muraturi si lipii pe plita, mititei si tot felul de bunatati.
Nu vor lipsi siropuri,dulciuri si dulceturi,sucuri naturale, miere si pastura,zacusca si bauturi traditionale romanesti.
Meșterii populari vor veni și ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri și exponate lucrate manual cu multă măiestrie, îi cu motive tradiţionale, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiționale.
In aceasta perioada dificila, “PIATA ROMANIA AUTENTICA” sustine producatorii traditionali, oferind suportul necesar pentru prezentarea, promovarea si vanzarea produselor traditionale romanesti in cadrul pietei deschisa in fiecare weekend pentru bucuresteni si nu numai.
VA ASTEPTAM CU DRAG!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here