Elene si Constantini, veniti la noi să vă servim!

Vă așteptăm de joi, 20 mai și până duminică în cea mai bogată și plină de tradiții piață volantă, „ROMANIA AUTENTICA” din PARCUL IOR.

Va pregătim un ospăș pe cinste în aer liber și curat, numai bun de savurat! Întindem masa, la care sperăm să veniți cu cât mai mulți prieteni, și o umplem cu bunătăți: sărmăluțe ca la mama acasă, pastramă fragedă îmbătată-n vin, cârnăciori tăvăliți pe grătar, mititei zemosi și costite asezonate cu murături și lipii pe plită, frigărui de pui și de porc. La tigăi pregătim alte bunătăți: suava tocaniță de primăvara cu pui si legume și delicioasa mâncare de fasole cu ciolan afumat.

Si ca pofta să vă sporească, înainte de ospăț, vă întâmpinăm cu o licoare menită să deschidă gustul- este pe alese: de prune, caise, piersici, vișine și pere.

Nu vă lăsăm să vă puneți pofta-n cui în fața desertului: plăcinte munteneşti, veritabilele poale-n brâu moldoveneşti, plăcinte dobrogene cu brânză, toate preparate ce conţin ingrediente sută la sută naturale şi gătite după cele mai vechi reţete tradiţionale.

Si dacă tot vorbim de pofte, cine n-ar vrea să vadă dacă anul aceasta dulci îs cireșete de Mai ori parfumate-s căpșunele? Vă provocăm să le încercați fără să falimentați!

Festinul si bucuria gustului tradițional romanesc poate continua și acasă pentru ca avem bunătăți aduse direct de producători de unde vă e pofta – Moldova, Muntenia ori Maramu- : brânzeturi, pastrame și afumături, jamboane, muschiuleți și alte cărnuri aromate. Nu vor lipsi dulciuri si dulceturi, miere si pastura, zacusca și băuturi tradiționale românești.

Meșterii populari îmbraca piața în straie de sărbătoare. Vin si ei la festival cu daruri pentru sărbătoriți: exponate lucrate manual cu multă măiestrie, ii cu motive tradiţionale, obiecte de ceramica pictata, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiționale.

In aceasta perioada dificila, “PIATA ROMANIA AUTENTICA” sustine producatorii traditionali, oferind suportul necesar pentru prezentarea, promovarea si vanzarea produselor traditionale romanesti in cadrul pietei deschisa in fiecare weekend pentru bucuresteni si nu numai.

VA ASTEPTAM CU DRAG!
Marius Adam 0747.869.686

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here