Încă n-ai aflat? Feeria de Iarnă continuă în Galați, până în 29 februarie în Gradina Publica Galati ! Patinoarul e deschis în fiecare zi, așa că hai să ne dăm cu „style” pe gheață. Și asta nu e tot – între ture, avem băuturi fierbinți, mâncare delicioasă, toate nebuniile tradiționale la Nicolae Ciobanul Tradițional și dulciuri pe bandă rulantă.

Promoție Specială la Patinoarul de la Grădina Publică, pentru toți amatorii de patinaj și distracție pe gheață ! 🌟
Suntem încântați să vă anunțăm că patinoarul de la Grădina Publică lansează o ofertă senzațională pentru grupurile voastre! 🎉 De luni până vineri, toate grupurile de minim 10 persoane care ne trec pragul vor beneficia de o reducere impresionantă de 50% atât la intrare, cât și la închirierea de patine! ⛸️
Este o ocazie perfectă de a vă aduce familia, prietenii sau colegii la un moment distractiv pe gheață, la un preț extrem de avantajos. Iarna nu este completă fără bucuria de a patina pe gheata și de a simți magia acestei activități tradiționale.
Detalii promoție:
📅 Zilele: Luni – Vineri
👥 Grup minim: 10 persoane
💲 Reducere: 50% la intrare și închirierea de patine
Vă așteptăm cu brațele deschise să vă bucurați de atmosfera plină de voie bună și de experiența unică pe care o oferim la Patinoarul Grădinii Publice. Faceți ca această iarnă să fie memorabilă alături de cei dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here