📣Ați auzit vestea? În perioada 13-16 iulie 2023 Galațiul va fi gazda unui eveniment minunat –Târg de Merinde Tradiționale,  🎉🎊  în zona Foișor, pe Faleza Inferioară a Dunării Galați!

🍽Gata să vă bucurați de gusturi autentice și să vă îmbiați simțurile cu mâncăruri delicioase? Atunci pregătiți-vă pentru o experiență culinară de neuitat! 🌭🥮

Vă promitem că veți avea ocazia sa gustati cele mai bune merinde pregătite după rețete tradiționale, cu ingrediente de calitate și pregătite cu dragoste și pricepere. Nu vom uita nici de food truck-urile irezistibile care vor completa experiența gustativă 🌮🍔 sau de preparatele tradiționale gătite în fața publicului prezent.

Surprizele nu se opresc aici, pentru că la Târgul de Merinde Tradiționale  vor defila plăcinte, brânzeturi, dar şi checuri şi cheseecakeuri, cozonaci „bătuţi bine”, clătite, gogoşi, îngheţată, turtă dulce şi multe altele.

Tot în “buricul târgului”, vei găsi sfârâind dis de dimineaţă grătare pline cu mititei, bulz tradițional, frigărui sau fripturi, grătare aromate şi mâncare la ceaun, preparate tradiţionale româneşti, gătite de maeştrii noştri bucătari ca la mama acasă, tocănițe gustoase la ceaun, pastrame, cotlete şi costiţe, jamboane şi cârnaţi tradiţionali afumaţi sau picanți, alături de garnituri şi salate cât mai colorate şi diversificate.

Vă așteptăm cu nerăbdare!

P.S. Nu uitați să aduceți și pofta de distracție cu voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here