TARGUL CU MICI DE 1 MAI
De vineri pana duminica, 29 APRILIE – 01 MAI, in Parcul IOR din Capitala, langa Biserica de lemn Maramureșeana

Targul cu mici parcul IOR

VEDETELE DIN ACEST WEEKEND VOR FI MICUL REGESC DE 100 DE METRI SI BEREA RECE CA GHEATA!!!
PETRECERE SI VOIE BUNA DE 1 MAI MUNCITORESC IN PARCUL IOR DIN CAPITALA LA CEL MAI TARE EVENIMENT AL PRIMAVERII!!
SARBATORIM 1 MAI MUNCITORESC CU SUTE DE KILOGRAME DE MITITEI STROPITI CU HECTOLITRI DE BERE RECE CA GHEATA!
Pregătim o editie cu totul specială, iar vedeta festivalului din Parcul IOR va fi, cum alftel, MICUL! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile: MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE 100 DE METRI! Vom vedea cine se va încumeta să il dovedească!
Petrecem aşa cum se cuvine, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali din vita, porc, peste sau curcan, si mici de vânat stropiţi din belşug cu hectolitri de bere rece!
Şi pentru că la sarbatorirea MICULUI , toată lumea trebuie să guste un mic, inventăm şi reţete noi pentru cele mai sofisticate gusturi: mici din peşte sau curcan! Indiferent de reţetă, regula e clară: micii trebuie stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!
Ospatul din Parcul IOR va fi inveselit in cantec si joc, pe masura generozitatii gazdelor, a organizatorilor, spre bucuria oaspetilor, de asemenea nelipsita fiind competitia inedita de mancat mici.
Pe langa vedeta evenimentului, Micul Cel Mare, va mai puteti infrupta din pastrama la ceaun, bulzul traditional, carnati, tocanite si tochituri gatite dupa retete vechi traditionale, frigarui si fripturi, gratare aromate si mancare la ceaun cu nemiluita, pastrama de berbecut la gratar, pastrama de oaie la ceaun, cotlete de berbecut la gratar, pastrama in bere la tigaie, sloi de oaie, pastrama friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, carnati de casa traditionali din carne de porc sau carnati de casa traditionali de vita cu oaie, carnati cruzi sau afumati, pe gratar sau fripti, produse traditionale, afumaturi,muschiuleti si branzeturi de toate felurile, de la cele traditionale la branzeturi fine, ca sa fie pentru gusturile tuturor, o sarbătoare de gusturi si arome,ce mai!
Cei care nu și-au făcut alte planuri, pot veni să se răsfețe și cu delicioase preparate la grătar, fripturi din cărnuri aromate, preparate pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge grătarele de la primele ore ale dimineții și pe care vor perpeli: sute de kilograme de mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu bere din belsug și licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere.
La un asa ospăt nu pot lipsi deserturi savuroase, cozonaci si placinte poale’n brau din Bucovina, alivenci moldovenesti, placinte boieresti, placinte ardelenesti si placinte muntenesti, placinta dobrogeana, placinte-n foi dulci sau sarate, cheesecake și prăjituri cu fructe, turta dulce pentru cei mici, langosi, gogosi, clătite, bubble wafle, dulcețuri și gemuri proaspete, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale și gătite după cele mai vechi rețete tradiționale.
Vremea este foarte frumoasa, iar parcul este cel mai potrivit loc pentru o plimbare în aer liber dar și pentru un ospăț ca la mama acasă, și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos, așa cã ia-i cu tine pe toti cei dragi și hai sã ne vedem și revedem timp de 3 zile la TARGUL CU MICI DE 1 MAI, in PARCUL IOR din Capitala, incepand de vineri 29 aprilie, pana duminica 1 mai, unde vestiti producatori si bucatari ne vor intriga papilele gustative cu preparate ce nu pot fi refuzate.
VA ASTEPTAM CU DRAG!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here