Târgul din Parcul Naţional se mută în online la nivel naţional!

Anul acesta masa de Paşte vine prin curier! La fel de bogată în produse tradiţionale cumpărate însă cu mai puţină bătaie de cap, doar la un click distanţă!

Negustorii şi-au mutat produsele în targulonline.ro, prima platformă românească unde găsiţi produse tradiţionale într-o piaţă online.

Chiar dacă vremurile vă împiedică să sărbătoriţi anul acesta Paştele alături de cei dragi, gustul bucatelor ca la mama sau bunica acasă nu ar trebui să lipsească de pe tradiţionala masă de Paşte. În acest fel, îi veţi simţi pe cei dragi aproape iar de acest lucru ne ocupăm noi. Pe targulonline.ro găsiţi produse tradiţionale din toate colţurie ţării, aşa că dacă vreţi să aminţiţi gustul pe care sărbătorile îl aveau în copilărie, încercaţi sarmale munteneşti, poale-n brâu ca-n Bucovina, cozonacul – fala moldovencelor, sau horinca ardelenilor. Peste 20 de producători vă îmbie cu mai bine de 300 de produse proaspete şi autentic româneşti pe targulonline.ro.

Cumpărăturile pentru masa de Paşte le puteţi face în doar câteva minute. Intraţi pe targulonline.ro şi daţi o raită virtuală prin “Târgul de Paşte”. Găsiţi acolo miel la cuptor, borş delicios de miel, stufat dar şi sărmăluţe rumene şi gustoase. Şi cum de Paşte cozonacu-i rege iar pasca regina, tot aici găsiţi cozonacu care vă e pe plac: cu nucă, rahat sau cu mac ori stafide. Imediat ce-l scoatem din cuptor, îl trimitem ca să ajungă la cumpărător încă aburind. Cât despre pască , aveţi de unde alege: domnească cu smântână, cu brânză dulce şi stafide, cu ciocolată sau tradiţionala reţetă de pască de casă. Masa de Paşte nu ar fi completă fără ouă roşii pe care le găsiţi tot la noi. După ce aţi terminat de pus în coş cumpărăturile pentru masa de Paşte, daţi o fugă cu mouseul şi la “Băuturi Tradiţionale”şi alegeţi de acolo o pălincă de cireşe, pere, gutui sau caise ori prune. Dacă licoarea lui Bahus vă e pe plac, tot aici o găsiţi, la un click distanţă. Nu trebuie să ieşiţi din casă nici măcar pentru fructe sau legume, le găsiţi la taraba “Fructe şi legume de sezon”: miez de nucă, prune uscate, salată verde, mărar, pătrunjel, spanac, castraveţi, ridichi ori ceapă sau usturoi verde. Toate bio, proaspete şi direct din grădina producătorilor.

În drum spre Exit, ar fi bine să vă opriţi şi pe la “Brânzeturi” ori “Specialităţi din Carne” pentru că pe masă bine-ar sta o bucăţică de brânză telemea de oaie ori de burduf sau un caşcaval de Ibăneşti, urdă, smântână sau unt. La cărnuri oferta e şi mai bogată: ciolan afumat, coastă de porc afumată, muşchi file, ceafă de porc afumată, muşchi ţigănesc, cârnaţi de casă afumaţi, jumări de porc secuieşti, slănină, cârnaţi de oaie ori ardeleneşti. Dacă vă e poftă de ceva dulce dar sănătos, zăboviţi un pic cu mouseul şi la tarbele cu “Dulciuri de casă”, “Dulceţuri şi conserve ” ori la “Siropuri şi produse apicole”. Gospodinele pregătesc cât ai apăsa click, plăcinte de casă cu brânză dulce sau sărată, cornuleţe de casă, plăcintă
cu dovleac sau mere ori ciuperci, tradiţionalele poale-n brâu, checuri sau o serie de delicii turceşti.

Cu coşul plin nu vă mai rămâne decât să ne trimiteţi comanda iar produsele vor veni la uşa dumneavoastră până în ajunul Paştelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here