Zarvă mare în bucătăriile gospodinelor din toată ţara, unde se pregătesc MUCENICII. Forfotă mare va fi şi în bucătăria noastră, întrucât weekendul acesta vă aşteptăm la TÂRGUL MUCENICILOR, din PARCUL IOR, lângă Biserica de lemn Maramureşeană. De joi, 9 martie, şi până duminică, 12 martie, gustul autentic al mucenicilor şi mirosul îmbietor va cuprinde toată Capitala.

Deci? Care? Mucenici muntenești sau moldovenești? Care sunt mai buni, cei moldoveneşti cu aluat de cozonac sau cei olteneşti, în zeamă cu scorţişoară? În provocarea pe regiuni, nici o gospodină nu va ceda, astfel că din îndepărtata Bucovina bucătărese harnice vor pregătii mii de mucenici moldoveneşti unşi cu miere şi acoperiţi cu nucă, iar cei munteneşti, mai mărunţi vor fi scufundaţi în sirop aromat.

Indiferent de preferinţe, în Parcul IOR la Târgul Mucenicilor vom satisface cu siguranţă toată gusturile, iar în hora mucenicilor se vor prinde Mucenici copţi şi tăvăliţi prin miere şi miez de nucă, mucenici fierţi meniţi să atragă cu aromele lor toţi pofticioşii, mucenici în toate formele şi pentru toate gusturile. Show-uri gastronomice, recorduri culinare delicioase, zeci de forme şi culori de… MUCENICI.

Preparatele tradiţionale nu vor lipsi nici ele de la festin, iar răsfățul culinar va cuprinde o diversitate de preparate tradiţionale româneşti: tocănițe gustoase la ceaun, pomana porcului, pastramă aromată gătită în toate formele, cotlete la grătar, pastramă în bere la tigaie ori friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc sau vită cu oaie, cârnaţi de Pleșcoi, friptură la garniţă, grătare cu mii de mititei, costiţe şi ciolane, bunătăţi alese pregătite de către Ciobanul Nicolae, vestit pentru reţetele lui tradiţionale de la stână.

Campania IARMAROCUL CU NOROC a debutat, iar primul premiu, un COŞ CU BUNĂTĂŢI, va fi oferit weekendul acesta. Cei ce ce trec pragul târgurilor săptămânale ce se desfăşoară în Parcul IOR şi fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la tragerea la sorţi ce se va desfăşura în fiecare săptămână duminică seara. Promitem că vom umple săptămânal coşul tradiţional cu preparate şi produse „alese pe sprânceană” ce îl vom dărui cu drag câştigătorului în următoarea săptămână, deci nu aveţi nici un motiv să nu ne vizitaţi.

REGULAMENT IARMAROCUL CU NOROC:
* La orice achiziție de la un comerciant, vei primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email și numărul de telefon – prin participarea la Campanie, îți oferi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară
* Talonul se va introduce în urnă amplasată în cadrul evenimentului
* Câștigătorul se va desemna prin tragere la sorți.
* Extragerea va avea loc duminică seară, în fiecare săptămână, iar premiul se va ridica în următoarea săptămână de la IARMAROCUL CU NOROC.

Vremea se anunţă frumoasă, surprizele se vor ţine lanţ, de joi, 9 martie, şi până duminică, 12 martie, în PARCUL IOR – lângă Biserica de lemn Maramureșeană. Vă aşteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here