`WINTER MARKET – GRADINA PUBLICA GALATI
16 DECEMBRIE 2021 – 01 IANUARIE 2022

Atmosfera de sarbatoare la WINTER MARKET GRADINA PUBLICA GALATI!!
Va invitam intr-o frumoasa poveste de sarbatori, unde expozanți veniți din toată țara va întâmpina cu o gamă variată de produse specific sarbatorilor de iarna si cu aromele specifice sezonului: vin fiert cu aroma de portocale si scortisoara, kurtos kallacs, gofre, clatite, gogosele, mancare si produse tradițional românești de sarbatori, dar si hamburgeri si alte delicatese, așa cã ia-i cu tine pe toti cei dragi și hai sã ne vedem intr-o atmosfera feerica de sarbatoare, unde vestiti producatori si bucatari ne vor intriga papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate!

Târgul este deschis zilnic, între orele 10:00 – 21:00, până pe data de 01 ianuarie. Zona de distracție este luminată în fiecare seară și transformă târgul într-o zonă ideală pentru a petrece timpul liber în compania celor dragi.
Ne vom lasa cuprinsi de magia Targului WINTER MARKET din GRADINA PUBLICA GALATI cu standuri bogate si imbelsugate cu bunătăți de tot felul, cu produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la produse tradionale specifice mesei de Craciun si de Revelion – la dulciuri si deserturi savuroase, gogosi, clatite, kurtos kallacs, gofre, bauturi calde si aromate și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la WINTER MARKET GRADINA PUBLICA GALATI fără să încerce un preparat gustos.

VA ASTEPTAM CU DRAG IN FIECARE ZI la WINTER MARKET – GRADINA PUBLICA GALATI, IN PERIOADA 16 DECEMBRIE 2021 – 01 IANUARIE 2022!

Menționăm faptul că având în vedere contextul epidemiologic actual, se vor respecta toate măsurile și regulile cu privire la standardul minim aplicabil pentru evenimentele și acțiunile culturale organizate în aer liber, la locul de desfășurare a Targului de Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here