Dragi locuitori ai Mediașului și nu numai! Pregătiți-vă pentru trei zile extraordinare, în perioada 31 mai – 2 iunie, la Zilele Mediașului, care vor avea loc în Piața Corneliu Coposu!
Programul include concerte cu artiști care ne vor încânta sufletele și ne vor face să dansăm până târziu în noapte. De asemenea, parcul de distracții amenajat în : buricul festivalului” vă va aduce emoții și zâmbete. Indiferent de vârstă, veți găsi ceva care să vă crească adrenalina, să vă umple ziua de bucurie și să vă facă inima să bată mai tare!
Festivalul va avea și un food court unde veți putea savura delicii tradiționale ca la mama acasă, precum și preparate inedite de la diverse food trucks, care vor satisface toate poftele. Pentru gurmanzi, am pregătit un festin cu produse tradiționale: cărnuri, brânzeturi, afumături, deserturi spectaculoase, turtă dulce, plăcinte, înghețată, produse apicole și bio, clătite, gogoși și multe altele, perfecte pentru a fi gustate la festival sau luate acasă.

Și să nu uităm de line-up-ul impresionant! Avem artiști de top, dar și talente locale care ne vor încânta cu muzica lor. Va fi ceva pentru toate gusturile, așa că haideți să ne unim prin muzică!
Este momentul să ne bucurăm împreună și să ne sărbătorim orașul așa cum se cuvine! Invitați-vă prietenii și familia și fiți alături de noi la această sărbătoare de neuitat. Nu ratați ocazia să trăiți experiențe magice și să vă distrați pe cinste!
Vă așteptăm cu brațele deschise și cu zâmbete largi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here