Trăiește la intensitate maximă weekend-ul 7-9 OCTOMBRIE în atmosferă de petrecere și voie bună la ZILELE MUNICIPIULUI BĂILEŞTI, SĂRBĂTOAREA ZAIBĂRULUI ŞI A PRAZULUI, în Piaţa Civică din Centrul oraşului!

Un eveniment încărcat cu activităţi recreative, manifestări culturale și artistice definitorii pentru Municipiul Băileşti, spectacole folclorice, concerte extraordinare de muzică uşoară susținute de artiști consacrați și îndrăgiţi.

Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Băileşti, Casa de cultura „Amza Pellea” şi Autentic Technology & Events, şi reprezenta invitaţia adresată tuturor locuitorilor şi nu numai să ia parte la un FESTIVAL inedit, un TÂRG TRADIȚIONAL cu standuri special amenajate cu delicii culinare proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată de zahăr, dar și cel mai mare și complex PARC DE DISTRACȚII, alături de multe alte surprize inedite!

Festivalul va provoaca publicul prezent şi cu cele mai savuroase „bucate de colecție”, preparate sub ochii pofticioșilor și servite tuturor celor prezenți: grătarele vor sfârâi încinse la maximum dis de dimineață cu pastramă, mititei și cotlete aromate stropite din belșug cu bere rece.

Accesul este gratuit pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva zile de relaxare și divertisment, rețeta perfectă pentru un weekend reușit!

PROGRAM ARTISTIC EVENIMENT:

VINERI 7 OCTOMBRIE:

TARAFUL FOLCLORIC STREAȚĂ CU INTERPRETA LIVIA CELEA STREAȚĂ.
NARCISA BĂLEANU
ORNELA PASĂRE
RECITAL VLADUȚA LUPĂU

SÂMBĂTA, 8 OCTOMBRIE:

RONNA RIVA
JIMMY DUB
PROGRAM MUZICĂ CLUBBING CU DJ. BEE ȘI MC RAYSA
NICOLE CHERRY

DUMINICĂ, 9 OCTOMBRIE:

SEARĂ DE PETRECERE CU:TARAFUL CARMEN IENCI – TIMIȘOARA
LAVINIA FURTUNĂ
EMILIA GHINESCU
NICU PALERU
FOC DE ARTIFICII 

PREZENTATOR: ADRIANA ȘTEFAN – MODERATOR TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here