Trăiește la intensitate maximă 4 zile de sărbătoare, petrecere și voie bună la ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT, începând de joi, 4 mai, şi până duminică, 7 mai.

Centrul Civic din Municipiul Calafat va fi invadat de distracție la cele mai mari cote, întrucât ZILELE MUNICIPIULUI CALAFAT revin în forță şi anul acesta cu mega surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, CONCERTE INCENDIARE și momente pentru întreaga familie!Un festival încărcat de voie bună, distracție, momente unice şi show-uri pentru toate vârstele!

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, maşinuţe, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți şi bunici organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare stropite din belșug cu bere rece Golden Brau.

Nu am uitat nici de gurmanzii cărora le-am pregătit un festin cu produse tradiționale ce vă provoacă cu cele mai savuroase „bucate de colecție”, preparate sub ochii pofticioșilor și servite tuturor celor prezenți: grătarele vor sfârâi încinse la maximum dis de dimineață cu pastramă, mititei și cotlete aromate, cărnuri, brânzeturi și afumături dar și deserturi spectaculoase, turtă dulce, plăcinte, înghețată, produse apicole și bio, plăcinte, kurtos kalacs, clătite, gogoși și multe altele, numai bune de gustat în cadrul festivalului sau de luat acasă.

Și pentru că la Calafat petrecerile de poveste durează 4 zile în loc de 3, am pregătit o selecție adevărată de concerte. Programul complet al festivalului cuprinde:

JOI, 4 MAI

ANSAMBLUL ROZELE CALAFATULUI
ANSAMBLUL DE LA SEACA DE CÂMP
ANSAMBLUL DRAG DE JOC – POIANA MARE
ANSAMBLUL BRÂULEȚUL GHIDICI
ANSAMBLUL ANTIMOVO – BULGĂRIA
SEARA DE PETRECERE CU INVITAȚII:
MIHAELA SULTAN ȘI TARAFUL
TARAFUL LOREDANA ȘOTEA
RECITAL GEORGIANA LOBONȚ

VINERI, 5 MAI

ANSAMBLUL CRĂIȚELE – MAGLAVIT
ANSAMBLUL HORA MOȚĂȚEIULUI – MOȚĂȚEI
GABI PÎRNĂU
MARCELA FOTA
MIRUNA LAZEA

SÂMBĂTĂ, 6 MAI

ANSAMBLUL ROPOTA – CIUPERCENII NOI
ANSAMBLUL MUGURAȘI DE SĂLCIOARA
PINKY DANCE STUDIO
LORENA ELENA POTÂRCĂ
YOUNGSTAR
ANTONIO PICAN
CONCERT DJ PROJECT

DUMINICĂ, 7 MAI

ANSAMBLUL MÂNDRUȚELE DE LA OLT
ANSAMBLUL MUGURAȘII BRÂNCOVENILOR
ANSAMBLUL BRÂULEȚUL GHIDICI
ANSAMBLUL ROZELE CALAFATULUI
PINKY DANCE STUDIO
TARAFUL LUI STREAȚĂ CU LIVIA CELEA STREAȚĂ ȘI
CLAUDIA GHIȚOI STREAȚĂ
CONCERT CARGO
FOC DE ARTIFICII

VĂ AŞTEPTAM CU DRAG!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here