Paştele tocmai ce bate la uşă, aducând cu el gânduri de primăvară, fericire, reînnoire sufletească şi trupească şi linişte. Paștele reprezintă sărbătoare, spectacol, bucuria revederii cu cei dragi, şi nu în ultimul rând păstrarea tradiţiilor.

Ca să întâmpinăm cum se cuvine Sărbătorile Pascale venim în ajutor cu câteva propuneri pentru masa de Paşti, astfel încât masa să fie îmbelşugată şi toţi cei dragi să fie mulţumiţi, dar mai ales să satisfacem toate poftele. Astfel, cumpărăturile pentru masa de Paşti, preparate, dulciuri şi cadouri inedite le puteţi face din Parcul Sebastian din Sectorul 5 Bucureşti, în cadrul evenimentului Festivalul de Paște.

Îmbogăţim masa de paşte cu stufat şi friptura de miel, cotlete, drob, cozonaci şi pasca dar şi toate verdeţurile şi legumele pământului: ridichi, ceapă şi usturoi verde, roşii, castraveţi şi salată verde.

Vizitatorii se pot răsfăţa atât cu delicatese cât şi cu preparate tradiţionale, întrucât oferta festivalului va fi foarte generoasă: prăjituri de casă, turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte şi cozonaci pufoşi, checuri şi chessecakeuri, preparate şi minuturi, băuturi pentru cei mici şi cei mari dar şi produse tradiţionale numai bune de luat acasă pentru masa festivă de Paşte: sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături, platouri, kurtos Kalacs, gogoşi şi clătite umplute cu creme şi fructe şi multe altele.

Meniul de Paşte va fi cât de poate de variat, tradiţional sau modern, aici veţi găsi laolaltă cele mai reprezentative preparate pentru masa de Paşti. Nu vă rămâne decât să alegeţi ce veţi servi, de la aperitive, fel principal şi până la desert.

Si pentru că este sărbătoare și vacanță, tot în Parcul Sebastian vă așteptă un frumos parc de distracții pentru copii și familii, numeroase posibilități recreative pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber.

Festivalul este deschis zilnic, în Parcul Sebastian din Capitală, până în 7 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here